Η ανακοίνωση της Καλλιθέας για την αποχώρηση Τάτση και την συμφωνία με ΑΕΛ

Το Campion.gr ήταν ένα από τα πρώτα ΜΜΕ που σας ενημέρωσε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ από τον Γιάννη Τάτση.
Η Καλλιθέα, η ομάδα στην οποία εργαζόταν ο Γιαννιώτης τεχνικός, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον αποχαιρετά με τα καλύτερα λόγια.
 
Αναλυτικά:
 
"O Γιάννης Τάτσης αποτελεί παρελθόν αφού απάντησε καταφατικά και με συναίνεση της ομάδας στην δελεαστική πρόταση της ΑΕΛ.
 
Ευχόμαστε ότι καλύτερο στη νέα του προσπάθεια και να είναι υγιής.
 
Για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος της Π.Α.Ε είπε τα εξής:
 
Εγώ και οι συνεργάτες μου Μάριοs Μπίλιοs και Αγγελήs Μπούταs αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε έστω και λίγους μήνες με τον κύριο Γιάννη Τάτση.
 
Είναι αξιοσημείωτο ότι τότε που είχαμε συμφωνήσει το πιθανότερο σενάριο ήταν ότι η Καλλιθέα θα αγωνιζόταν στη SL2. Αφού δεν έγιναν οι δύο όμιλοι στη Super League 2 ο κύριος Τάτσης ,κράτησε το λόγο του και δεν έφυγε από την ομάδα.
 
Το λίγο διάστημα που έμεινε στην Καλλιθέα οργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μεγάλο βαθμό ενέπνευσε μία περισσότερο επαγγελματική νοοτροπία σε Διοίκηση και ποδοσφαιριστές.
 
Του ευχόμαστε τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ.
 
Ευχόμαστε να τον συναντήσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες !
 
Όσο αφορά την επόμενη μέρα στο θέμα του προπονητή δεν βιαζόμαστε, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, και να είμαι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση".