Ήττα... εξυγίανσης ο ΠΑΣ στην Τούμπα

Αν ο Σιδηρόπουλος είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής, τότε αναρωτιόμαστε ποιός είναι ο καλύτερος.
Σε ένα ματς... διαφήμιση για τον Έλληνα ρέφερι και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 9η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να παίζει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εραμούσπε στο 57', με γκολ/οφ-σάιντ/επιθετικό φάουλ στο 91' και 8 (!) λεπτά καθυστερήσεις, οι Ηπειρώτες "λύγισαν" και έφτασαν στο τελικό... εξυγιαντικό αποτέλεσμα.
Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε έκανε το 0-1 με εξαιρετικό πλασέ. Το 1-1 έκανε ο Σφιντέρσκι στο 52' σε μια φάση που ελέγχθηκε για οφ-σάιντ στο VAR, και μετά από 5 λεπτά ο Σιδηρόπουλος έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Εραμούσπε και τον απέβαλε κάνοντας λιγότερο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ. Στις καθυστερήσεις που κρατήθηκαν συνολικά 8 (!) λεπτά, ο Ελ Καντουρί έκανε το 2-1, σε μία φάση οφ σάιντ και με επιθετικό φάουλ στον Πίρσμαν.
 
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76' Τσόλακ), Εσίτι (46' Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουργκ (46' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (46' Τζόλης), Σφιντέρσκι (95' Ουαγκέ).
ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης (80' Λώλης), Παμλίδης, Κριζμάν (25' Ελευθεριάδης), Λεό (63' Ντομίνγκες).

* Την επόμενη αγωνιστική (29/11, 17:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ.