Χειρουργήθηκε επιτυχώς στον εγκέφαλο ο Μαραντόνα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον εγκέφαλο ο Ντιέγκο Μαραντόνα, προκειμένου να του αφαιρεθεί το αιμάτωμα που διαγνώστηκε μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε.Η επέμβαση πήγε πάρα πολύ καλά και ο Αργεντίνος θρύλος του ποδοσφαίρου είναι καλά στην υγεία του, όπως μετέδωσαν τα Μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής.
«Το χειρουργείο πήρε εξαιρετικά», δήλωσε αμέσως μετά την επέμβαση ο εκπρόσωπος του διάσημου Αργεντίνου, Σεμπαστιάν Σάντσι και συμπλήρωσε: «Όλα πήγαν βάσει του προγράμματος. Ο Ντιέγκο είναι καλά στην υγεία του και ξεκουράζεται στο δωμάτιό του».
Ο κορυφαίος κατά πολλούς ποδοσφαιριστής όλων των Εποχών χειρουργήθηκε από τον προσωπικό του ιατρό, Λεοπόλδο Λούκε, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταφέραμε να αφαιρέσουμε το αιμάτωμα. Ο Ντιέγκο αντιμετώπισε καλά την επέμβαση. Είναι υπό έλεγχο. Θα παραμείνει υπό παρακολούθηση».
Αρχικά, ο «Ντιεγκίτο» νοσηλεύθηκε για μια μορφή αναιμίας, με επίμονη κατάσταση άγχους και κατάθλιψης, ωστόσο, κρίθηκε επιβεβλημένη η χειρουργική επέμβαση. Μεταφέρθηκε σε κλινική του Μπουένος Άιρες και η είσοδος του ασθενοφόρου συνοδεύτηκε από μια πομπή αστυνομικών οχημάτων, ενώ παρόντες ήταν και αρκετοί φίλαθλοι.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr