Σταμάτησε σε βενζινάδικο και υπερασπίστηκε άστεγο ο Σαλάχ!

Είναι γνωστή η ευαισθησία του Μο Σαλάχ για αδύναμους και φτωχούς ανθρώπους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά.
Το περιστατικό έγινε γνωστό από τον ίδιο τον άστεγο και από τις κάμερες του βενζινάδικου, και όχι από τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, και αυτό τον τιμά ακόμη περισσότερο.
Πηγαίνοντας στο σπίτι του ο Αιγύπτιος αστέρας των Πρωταθλητών Αγγλίας, είδε ξαφνικά σε ένα βενζινάδικο ένα σκηνικό με κάποιους να παρενοχλούν ένα άστεγο άνδρα. Σταμάτησε και μπήκε στην μέση διώχνοντάς τους!
Ο Σαλάχ έδωσε έπειτα 100 £ στον ανακουφισμένο άνδρα, Ντέιβιντ Κρεγκ. Ο Κρεγκ δήλωσε σχετικά: «Ο Μο ήταν εξίσου υπέροχος όπως με την Λίβερπουλ στο γήπεδο. Άκουσε τι μου έλεγαν και αφού μπήκε στην μέση και στράφηκε σε αυτούς λέγοντας "Θα ​​μπορούσατε να είστε εσείς στην θέση του σε λίγα χρόνια". Ήξερα μόνο ότι με είχε σώσει, αλλά ο Μο εκτός από αυτό μου έδωσε και 100 £. Τι ολοκληρωμένος θρύλος».

Στο παρελθόν ο Σαλάχ έχει κάνει αντίστοιχες ενέργειες, όπως το να πληρώσει για τη βενζίνη όλων που βρίσκονταν μαζί του στο πρατήριο ένα μεσημέρι όπου είχε σταματήσει ξανά με το όχημά του, ενώ, σε πολύ πιο νεαρή ηλικία, είχε βοηθήσει και είχε χαρίσει χρήματα στον ληστή του σπιτιού των γονιών του στην πατρίδα του!