Με Ντε Βινσέντι ο ΑΠΟΕΛ πέρασε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ

Στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ πέρασε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος νίκησε στα πέναλτι την Ζρίνσκι με 4-2.
Η κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 2-2, ενώ στην παράταση δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.
Ο Τόμας Ντε Βινσέντι σκόραρε στο τελευταίο πέναλτι των νικητών, δίνοντάς τους την πρόκριση. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας αναλογεί στον τερματοφύλακα Μιγκέλ Σίλβα, ο οποίος με δύο αποκρούσεις στην διαδικασία των πέναλτι, οδήγησε την ομάδα του στην πρόκριση και στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία.
Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε με την φωτιά, σε ένα ματς που έληξε 2-2 στην κανονική του διάρκεια (βρέθηκε πίσω στο σκορ, το γύρισε αλλά ισοφαρίστηκε), ωστόσο ευτυχώς για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι και πήρε την υπερπολίτιμη πρόκριση που του δίνει το δικαίωμα να παίξει για άλλη μία χρονιά στους ομίλους της διοργάνωσης.
Ο Ίβαντσιτς με κεφαλιά ήταν αυτός που σκόραρε για τους Βόσνιους στο 11' με κεφαλιά έπειτα από μπαλιά του Γιακόβλεβιτς. Οι Κύπριοι όμως με τέρματα στο 14' και στο 26' έφεραν τα κάτω πάνω. Αρχικά ο Ατζίλι με σουτ εντός περιοχής μετά από γύρισμα του Ζεράλδες ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Νούχιου στο 26' με κεφαλιά ανάμεσα σε δύο αμυντικούς μετά από κόρνερ του Ισραηλινού εξτρέμ, διαμόρφωσε το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 69' μία μπαλιά βρήκε τον Μπιλμπίγια στην περιοχή, ο οποίος ενώ είχε 4 αμυντικούς γύρω του και με τον Σίλβα αρκετά μπροστά από τη γραμμή τέρματός του, έκανε το αδύναμο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.
Πολυτιμότερος παίκτης για τους "Γαλαζοκίτρινους", ο Πορτογάλος τερματοφύλακάς τους, ο οποίος στις τέσσερις εκτελέσεις των Βόσνιων, έπεσε σωστά και σε δύο από αυτές στην αριστερή του γωνία, εκτινάχθηκε και απέκρουσε. Στα πέναλτι του ΑΠΟΕΛ ευστόχησαν στα τέσσερα από τα πέντε οι Γένσεν, Σαχάρ, Τάαμαρι και Ντε Βινσέντι, ενώ αστόχησε ο Ατζίλι καθαρά από ατυχία αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο έδαφος.
Ο ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Λίμπερετς την 1η Οκτωβρίου στη Τσεχία στο στάδιο Ου Νίσι που πήρε το όνομά του από τον ποταμό Νίσα που βρίσκεται κοντά σε αυτό και είναι το "σπίτι" της Εθνικής ομάδας της χώρας.