Θέλει να ζήσει το όνειρο ο Ρονάλντο, προτάθηκε στην Μπαρσελόνα!

Το όνειρό του θέλει να ζήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς προτάθηκε στην Μπαρσελόνα!
Ο Πορτογάλος γυρολόγος των Ευρωπαϊκών γηπέδων, ο ποδοσφαιριστής που έχτισε μια καριέρα πάνω σε τρικ, ο παίκτης για το τριτοτέταρτο γκολ, ο παίκτης που είχε επιτυχίες επειδή μπροστάρηδες στα δύσκολα ήταν οι συμπαίκτες του, το αγαπημένο παιδί της ΟΥΕΦΑ, αποτελεί πλέον βάρος για την Γιουβέντους, η οποία του ζήτησε να βρει ομάδα και να φύγει.
Ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, αποκάλυψε πως η "Γηραιά Κυρία" δεν τον θέλει στις τάξεις της και ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, πρότεινε τον πελάτη του μέχρι και στην Μπαρσελόνα.
Η αποτυχία των "Μπιανκονέρι" να προκριθούν στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ έχει επιπτώσεις στην ομάδα, με τον Αντρέα Ανιέλι να προχωρά σε σημαντικές αλλαγές και να θέλει να απαλλαγεί από τον βραχνά που λέγεται Ρονάλντο (όχι ο κανονικός).

"Ο λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνδέθηκε με την Παρί Σεν-Ζερμέν δεν είναι επειδή η Παρί θέλει να τον αποκτήσει, αλλά διότι ο Ζόρζε Μέντες έχει εντολή να βρει ομάδα στον πελάτη του. Το βλέπουμε αυτό τους τελευταίους έξι μήνες. Αρχικά, προτάθηκε στη Ρεάλ, η οποία είπε πως δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει. Υπάρχει συζήτηση και για το MLS. Γενικά, η Γιουβέντους θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Γι' αυτό το λόγο, προτάθηκε παντού, ακόμη και στην Μπαρσελόνα", σχολίασε ο Μπαλάγκ στο BBC Radio.