Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι δίνουν 750 εκ ευρώ στον Μέσι!

Συμβόλαιο-μαμούθ προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι η City Football Group!
Η ιδιοκτήτρια εταιρία της Μάντσεστερ Σίτι, όπως αποκαλύπτει η Καταλανική εφημερίδα Sport, προτίθεται να κάνει τον Αργεντίνο σούπερ σταρ τον πλουσιότερο αθλητή στον πλανήτη, αν αποχωρήσει από τη Μπαρσελόνα.
Η πρόταση στον Μέσι είναι να αγωνιστεί για τα επόμενα 3 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι και την Πρέμιερ Λιγκ και και μετά για άλλα 2 χρόνια στο MLS με την φανέλα της New York City FC. Οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όταν θα μετακινηθεί στις ΗΠΑ ο Μέσι θα πάρει ως πριμ, άλλα 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορεί να πάρει νωρίτερα λόγω περιορισμών του Financial Fair Play που αντιμετωπίζει η Σίτι.
Σύμφωνα μάλιστα και με άλλες πηγές από την Ισπανία, ο Μέσι έχει αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση, η οποία όμως για να πάρει σάρκα και οστά θα πρέπει να λυθεί και το θέμα με την αποζημίωση που ζητά η Μπαρσελόνα για να δώσει την έγκρισή της σε αυτή την κολοσσιαία μεταγραφή.
Σχετικά με την ρήτρα, όπως ανέφερε ανακοίνωση της Λα Λίγκα, είναι ακόμα ενεργή η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι, ο Μέσι δεν μπορεί να διαγραφεί από τους φακέλους της διοργανώτριας Αρχής, αν δεν αποπληρωθεί το ποσό που έχει συμπεριληφθεί στη συμφωνία ομάδας και ποδοσφαιριστή στην Καταλωνία.