Με Κατσουράνη στο Mega οι τελικοί Κυπέλλου Πορτογαλίας και Αγγλίας

Μετά τον τελικό του Κόπα Ιτάλια, ακόμη δύο μεγάλοι τελικοί του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έρχονται στο Mega!
Το Σάββατο 1η Αυγούστου, ζωντανά και αποκλειστικά στο Mega ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, Άρσεναλ-Τσέλσι και το κλασσικό ντέρμπι Μπενφίκα-Πόρτο για το τρόπαιο του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Και οι δύο σε σχολιασμό του Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Κώστα Κατσουράνη!
Η δράση ξεκινά από το Λονδίνο και το θρυλικό Γουέμπλεϊ στις 19:00 (ο τελικός ξεκινά στις 19:30), με ζωντανές συνδέσεις στο στούντιο και επίσης το σχόλιο του Ντίμι Κωνσταντόπουλου από την Αγγλία. Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι του Λονδίνου, Άρσεναλ και Τσέλσι θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο έπαθλο στον 139ο τελικό της διοργάνωσης, έχοντας αποκλείσει στους δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς τις ομάδες του Μάντσεστερ, τη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ αντίστοιχα. Είναι ο 3ος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Άρσεναλ να έχει κερδίσει ήδη τους δύο (2-0 το 2002 και 2-1 το 2017). Στους πάγκους των δύο αντιπάλων θα βρεθούν δύο κορυφαίοι νέοι τεχνικοί στην Αγγλία και παλιές δόξες των δύο συλλόγων, ο Ισπανός Μικέλ Αρτέτα στους «Κανονιέρηδες» και ο Άγγλος Φρανκ Λάμπαρντ στους «Μπλε». Περιγράφει ο Μιχάλης Τσώχος.
Την σκυτάλη παίρνει η κλασσική αναμέτρηση του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Μπενφίκα-Πόρτο. Ο Κώστας Κατσουράνης, που έχει φορέσει τη φανέλα των «Αετών της Λισαβόνας» θα είναι στο στούντιο για να σχολιάσει όλα όσα θα γίνουν στην Κοΐμπρα, αμέσως μετά την απονομή στο Λονδίνο.
Στις 22:45 η σέντρα των δύο μονομάχων με έπαθλο τον 80ό τίτλο. Η πολυνίκης του θεσμού (26 τρόπαια) Μπενφίκα θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την Πόρτο (16 τρόπαια) για τον τρόπο που έχασε το εφετινό πρωτάθλημα. Οι «Αετοί» περιμένοντας την επιστροφή του κορυφαίου τεχνικού στην Ιστορία τους, Ζόρζε Ζεζούς, απέναντι στους μαχητικούς «Δράκους» του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.