Για Δέλλα η Παναχαϊκή

Τον διάδοχο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, ψάχνουν ανεπίσημα οι άνθρωποι των Πατρινών.
Ο νυν τεχνικός της ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να συνεχίσει να βρίσκεται στο "τιμόνι" και ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών, Γιώργος Μπάρλος, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου δεν κρύφτηκε πως ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την άνοδο στα μεγάλα "σαλόνια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έδωσε εντολή για την ανεύρεση του αντικαταστάτη.
Ήδη συνεργάτες του έχουν προτείνει στον Μπάρλο 2-3 περιπτώσεις αξιόλογων προπονητών που ικανοποιούν ορισμένα κριτήρια του ισχυρού άνδρα της ομάδας ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεχωρίσει κάποιος, αλλά λέγεται πως δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν επαφές με υποψήφιους προπονητές.
Η περίπτωση όμως που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει η διοίκηση Μπάρλου από το γκρουπ των ελεύθερων προπονητών, είναι ο Τραϊανός Δέλλας, ένα άνθρωπος με τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Euro 2004 με την Εθνική αλλά και με αξιόλογη πορεία ως προπονητής.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε μάλιστα πως η Πατρινή ομάδα μέσω τρίτου προσέγγισε τον 44χρονο προπονητή χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει οι επαφές, με την περίπτωσή του να μην θεωρείται εύκολη.