Υποψήφιος για Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας!

Να κατέβει στις εκλογές για την προεδρία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας σχεδιάζει πρώην πρωθυπουργός της χώρας!
Ο λόγος για τον Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος κυβέρνησε από τον Δεκέμβριο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2018, όταν ανατράπηκε η κυβέρνησή του έπειτα από πρόταση μομφής, ενώ λίγο μετά ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει οριστικά την πολιτική.
Όμως τις τελευταίες ημέρες, τα δημοσιεύματα του Ισπανικού Τύπου τον φέρνουν μπροστά στην πιθανότητα υποψηφιότητας για την προεδρία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας των Ιβήρων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η συμμετοχή του Ραχόι στις ερχόμενες εκλογές θα εξαρτηθεί από την απόφαση που θα λάβει ο Ίκερ Κασίγιας για το ίδιο θέμα.
Δηλαδή αν ο εμβληματικός πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης  αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για την θέση στην κορυφή του Ισπανικού ποδοσφαίρου, τότε ο Μαριάνο Ραχόι δεν θα προχωρήσει στη δική του υποψηφιότητα. Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Λουίς Ρουμπιάλες στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάρτιο.