ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 2-0

Την νίκη επί του Πλατανιά με 2-0 πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής στους "Ζωσιμάδες" για την 7η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2.
Οι Ηπειρώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ' όλο το 90λεπτο και η νίκη ήρθε πιό εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ένα σκορ που θα μπορούσε να έχει ακόμη μεγαλύτερη έκταση εάν οι δύο φάσεις με τον Κριζμάν στο 13ο λεπτό, αλλά και η μεγάλη ευκαιρία στο 32ο, είχαν καλύτερη κατάληξη.
Το σκορ όμως άνοιξε στο 64' ο Κάστρο, όταν μετά από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία ο Ποζατζίδης απέκρουσε την κεφαλιά του Παντελάκη με τον Κολομβιανό να κάνει το 1-0.
Τα τέρματα διπλασίασε ο Παμλίδης στο 76'.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (52' Πίτου Γκαρσία), Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Κρίζμαν, Λεό (85' Λώλης), Νάουμετς, Ξύδας (71' Παμλίδης).
Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Κέντες, Νιαυραδάκης, Ρουσσάκης (61' Σάαντο), Λεωνιδόπουλος (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπιανκόνι, Περντόμο, Παπαδόπουλος (58' Καραγκούνης).

* Την επόμενη αγωνιστική (08/12, 17:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Δόξα Δράμας.