Ξαναπαίζουν επίσημο ματς με την Λίβερπουλ οι Κάραγκερ και Λουίς Γκαρσία;

Μέσα σε ένα 24ωρο η Λίβερπουλ καλείται να δώσει δύο ματς, σε δύο διαφορετικές ηπείρους, σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.
Δηλαδή στις 17 Δεκεμβρίου παίζει προημιτελικό στην Αγγλία με την Άστον Βίλα για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και σε λιγότερο από 24 ώρες παίζει στο Κατάρ ημιτελικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Μέχρι τώρα το πιθανότερο ήταν να αγωνιστεί εναντίον της Βίλα μια ομάδα από ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών των "Ρεντς". Όμως ο Λουίς Γκαρσία έκανε μια πρωτοποριακή πρόταση, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Liverpool Echo. Πρότεινε στο συγκεκριμένο ματς αλλά και στην συνέχεια της διοργάνωσης, να αγωνιστεί μια ομάδα από βετεράνους της Λίβερπουλ, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου.
Μάλιστα ο Ισπανός βετεράνος της Μπαρσελόνα, της Ατλέτικο και των "Κόκκινων", έχει κάνει κρούση στον Τζέιμι Κάραγκερ, στον Ντάνιελ Άγγερ και στον Πίτερ Κράουτς! Ήδη θετικά έχουν απαντήσει οι Άγγερ και Κράουτς, ενώ αναμένουν την απάντηση του Κάραγκερ. Άλλωστε οι ηλικίες τους δεν είναι απαγορευτικές, καθώς ο Λουίς Γκαρσία είναι 41 ετών, ο Κάραγκερ 42, ο Κράουτς 39 και ο Άγγερ 35.
Να σημειωθεί ότι οι Λουίς Γκαρσία και Τζέιμι Κάραγκερ ήταν μέλη της Λίβερπουλ η οποία το 2005 κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ όλοι τους ήταν μέλη της ομάδας του 2007.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον εάν θα υλοποιηθεί η πρόταση και ποιοί άλλοι θρύλοι του παρελθόντος θα είναι μαζί τους.