Η αδιάφορη Μπαρσελόνα πέταξε έξω την Ίντερ!

Μπορεί η Μπαρσελόνα να πήγε στο Μιλάνο αδιάφορη και με πολλές αλλαγές, ωστόσο έπαιξε για την φανέλα της και την Ιστορία της και πήρε την νίκη επί της Ίντερ με 1-2.
Μάλιστα αυτή η ήττα άφησε τους Ιταλούς εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ και την πρόκριση πήρε η Ντόρτμουντ.
Έτσι από τα χθεσινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Λίβερπουλ, Νάπολι, Μπαρσελόνα, Ντόρτμουντ, Λειψία, Λιόν, Βαλένθια και Τσέλσι θα συνεχίσουν στους "16" της διοργάνωσης, ενώ οι Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα και Άγιαξ θα συνεχίσουν στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.
Η Μπαρσελόνα πήγε στο Μιλάνο ως πρώτη (ό,τι και να γινόταν την τελευταία αγωνιστική του ομίλου) και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παρατάσσει μια ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις, όπως η η συμμετοχή των Νέτο, Ουαγκέ, Τοντιμπό, Αλενιά και Κάρλες Πέρεθ στο αρχικό σχήμα.
Ο τελευταίος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 23'. Ο Γκριεζμάν έκανε την κάθετη για τον Βιδάλ, ο Γκοδίν άθελά του την έστρωσε στον Πέρεθ κι αυτός νίκησε τον Χαντάνοβιτς. Οι "Νερατζούρι" βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και την ισοφάριση στο 44'.
Ο Λαουτάρο τράβηξε πάνω του τον Τοντιμπό, αντιστάθηκε στο μαρκάρισμά του και ο Βέλγος με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα και έκανε το 1-1.
Κι ενώ η Ίντερ πάλευε για το δεύτερο γκολ, αντίθετα το δέχθηκε στο 86'. Από τον 16χρονο Άνσου Φάτι, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ - ο νεότερος σκόρερ στην Ιστορία της διοργάνωσης - σφραγίζοντας τη νίκη της Μπάρτσα με 1-2 και τον αποκλεισμό των Μιλανέζων από την συνέχεια.