Άστραψε και βρόντηξε στην Κέρκυρα ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Καταιγιστικός ήταν στην Κέρκυρα ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνέτριψε το απόγευμα της Παρασκευής την τοπική ομάδα με 0-4!
Στην αναμέτρηση που "άνοιξε" την αυλαία της 9ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λιγκ 2, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, έχοντας πρωταγωνιστή τον Βλάντισλαβ Νάουμετς, ο οποίος πέτυχε τα 3 από τα 4 γκολ της! Μάλιστα πριν το χρονόμετρο φτάσει στο 30ό λεπτό, το σκορ ήταν ήδη στο 0-3 και στη συνέχεια η διαχείριση ήταν άψογη.
Ο 20χρονος Ουκρανός με φάουλ έκανε το 0-1 μόλις στο 3', ενώ ο Ξύδας στο 9' με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2. Στο 30' και πάλι ο Νάουμετς σκόραρε κάνοντας το 0-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις, η ομάδα της Ηπείρου "άνοιξε" κι άλλο την ψαλίδα του σκορ με τον Νάουμετς ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.
Εντυπωσιακή η παρουσία των φίλων του ΠΑΣ στο γήπεδο, οι οποίοι ενίσχυσαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Αμαραντίδης (46' Νγκαν), Γεωργακόπουλος Π., Λεπενιώτης, Βασιλούδης, Μίσκο (67' Νικολούδης), Γεωργακόπουλος Κ. (72' λ. τρ. Πεδράο).
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος (46' Οικονομόπουλος), Σιόντης, Κάστρο (46' Πίτου Γκαρσία), Ξύδας (73' Ράντοβατς), Νάουμετς, Λεό, Κριζμάν.

* Την επόμενη αγωνιστική (22/12, 15:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Καραϊσκάκη.