Σπουδαίος Μέσι: Μοιράζει δωρεάν φαγητό σε άστεγους στο Ροζάριο

Το ότι εκτός από κορυφαίος ποδοσφαιριστής είναι και σπουδαίος άνθρωπος το έχει αποδείξει πολλάκις ο Λιονέλ Μέσι και το κάνει ακόμη μία φορά αυτές τις μέρες που κάποιοι συνάνθρωποί του στην Αργεντινή περνάνε δύσκολα.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, λόγω του ψύχους (σ.σ στην Αργεντινή έχουν χειμώνα) πλήττουν κατά βάση αυτούς που δεν έχουν ούτε τα βασικά όπως είναι η στέγη και το φαγητό και ο αρχηγός της Μπαρσελόνα και της Εθνικής ομάδας μερίμνησε για εκείνους.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την «Ole», το εστιατόριο που διατηρεί στην πόλη που γεννήθηκε, το Ροζάριο, με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω των social media, έκανε γνωστό πως αυτές τις μέρες που οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, θα διανέμει δωρεάν φαγητό, καφέ και ό,τι άλλο χρειάζονται οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη.
Όπως αναφέρει μάλιστα στην Αργεντίνικη εφημερίδα υπεύθυνος του εστιατορίου, «Δεν ξέρουμε πόσοι άστεγοι άνθρωποι είναι στο Ροζάριο. Δεν ξέρουμε πώς θα λειτουργήσει αυτό. Η επιχείρηση μας όμως βρίσκεται σε άνοδο και αυτός είναι ένας τρόπος για να δώσουμε κάτι πίσω στο Ροζάριο, σε εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».
Με πληροφορίες από Diario Ole, to10, ALAMNA