Παρουσίασε Γκριεζμάν η Μπαρσελόνα - Ο λόγος που επέλεξε το "17" (pics)

Την παρουσίαση του νέου της αστεριού, του Αντουάν Γκριεζμάν, έκανε η Μπαρσελόνα το απόγευμα της Κυριακής.
Ο κάτοχος του Μουντιάλ 2018 αρχικά έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι, υποστήριξε ότι εάν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την Ατλέτικο θα το κάνει στο γήπεδο και επίσης εξήγησε γιατί επέλεξε να φορά το "17".

"Θέλω να ευχαριστήσω την Σοσιεδάδ, τον Θερέθο (πρόεδρο Ατλέτικο), τον Σιμεόνε, την Ατλέτικο και όλους τους πρώην συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να γίνω αυτό που έγινα. Ευχαριστώ την Μπαρσελόνα που μου έδωσε άλλη μία ευκαιρία. Αποδέχομαι την πρόκληση. Θέλω να ξεπεράσω τα όρια μου. Θέλω να κατακτήσω πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στην αλλαγή στάσης σε σχέση με πέρυσι που επέλεξε να μείνει στην Ατλέτικο:"
Έχω μια οικογένεια, η κόρη μου πηγαίνει σχολείο. Πέρυσι δεν ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτό το βήμα. Ένιωθα ότι κάτι μου έλειπε στην Ατλέτικο. Φέτος ήταν διαφορετικά".

Στην αντίδραση της Ατλέτικο που κυνηγά δικαστικά την Μπαρσελόνα:
"Πάντα είναι δύσκολο ν' αφήνεις το σπίτι σου. Να φεύγεις από εκεί που αισθάνεσαι άνετα, που έχεις φτιάξει μια οικογένεια. Αισθάνομαι μόνο σεβασμό και θαυμασμό για την Ατλέτικο. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στη ζωή μου. Δεν "έπαιξα" με καμία από τις δύο ομάδες. Εάν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, θα το κάνω στο γήπεδο. Εκεί μιλώ καλύτερα".

Στον Λιονέλ Μέσι:
"Αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο είναι που θα πιω μάτε (παραδοσιακό αργεντίνικο ρόφημα) μαζί του. Είμαι χαρούμενος, είναι σημείο αναφοράς για όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι θρύλος για τα παιδιά μου, θα είναι για τα παιδιά των παιδιών μου, είναι χαρά μου που θα παίξω δίπλα του".

Για τον αριθμό 17 στη φανέλα:
"Το 7 έχει ήδη κάτοχο, κοιτάξαμε τα διαθέσιμα νούμερα και βγήκε το 17".