Ανακοίνωσε προπονητή φυσικής κατάστασης ο ΠΑΣ

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Ιωάννη Ντουρουντό, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Ιωάννη Ντουρουντό.

Ο Ιωάννης Ντουρουντός είναι Προπονητής Φυσικής Κατάστασης στο Ποδόσφαιρο (U.E.F.A. A) & Εργοφυσιολόγος. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Φυσιολογία και Βιοχημεία της Άσκησης (Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ). Έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιρικές ομάδες επαγγελματικής κατηγορίας (Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Al Shabab, AL Raed S. FC, Απόλλων Λεμεσού, Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, Π.Α.Ε. Πανιώνιος, Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, Π.Α.Ε. Πανθρακικός, Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη, Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης). Το 2004 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα Προπονητικής με ερευνητικό έργο στα Διατροφικά Συμπληρώματα και Μεγιστοποίηση της Απόδοσης. Παράλληλα ήταν μέχρι το 2018 επιστημονικός υπεύθυνος του εργαστηρίου εργομετρίας και φυσικής απόδοσης Physiotrio Sports Clinic (Riyadh) Σαουδικής Αραβίας και έχει διατελέσει προπονητής φυσικής κατάστασης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε 5 παιχνίδια ομίλων Champions League 2017-2018".

Ο κ.Ντουρουντός μέσα από το pasgiannina.gr δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της ιστορικής ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θέλω και εγώ με τη δουλειά μου να βοηθήσω για να επιστρέψουμε στην κατηγορία που ανήκει ο ΠΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Γιαννίκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο.»