Ρούνεϊ: "Ο Φαν Γκάαλ, με διαφορά ο καλύτερος προπονητής που είχα στην Γιουνάιτεντ"

Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Λουίς Φαν Γκάαλ εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Mirror".
O πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον, που πλέον αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα της DC United, υποστήριξε πως ο Ολλανδός ήταν με διαφορά ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε στους "Κόκκινους Διαβόλους". Σνομπάροντας έτσι τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον οποίο άλλωστε είναι γνωστό πως οι σχέσεις τους δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό σημείο εδώ και αρκετά χρόνια.

"Ο Φαν Γκάαλ είναι με διαφορά ο κορυφαίος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 100%. Η ικανότητά του στον τακτικό τομέα, ο τρόπος που προετοίμαζε την ομάδα, αλλά και η προσοχή που έδινε στη λεπτομέρεια, τον έκαναν μοναδικό. Τον θαυμάζω. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Ο Φαν Γκάαλ γνωρίζει πως ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει είναι σκληρός για τους παίκτες. Τον είχα ενημερώσει εκείνη την περίοδο και είχαμε συζητήσει πολύ μαζί. Μετανιώνω για το πώς τελείωσε η συνεργασία, αλλά ξέρω ένα πράγμα. Έμαθα πολλά από εκείνον και είμαι σίγουρος πως θα εφαρμόσω τις τακτικές του όταν γίνω προπονητής", δήλωσε χαρακτηριστικά.