Ο Σάμαρης ανανέωσε με την Μπενφίκα έως το 2023

Την φανέλα της Μπενφίκα θα συνεχίσει να φοράει έως το 2023 ο Ανδρέας Σάμαρης.
Ο διεθνής Έλληνας χαφ θα αγωνίζεται στο «Εστάντιο Ντα Λουζ» για ακόμα τέσσερα χρόνια, κλείνοντας συνολικά εννιαετία στη Λισαβόνα.
Ο Σάμαρης πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα το 2014 και έχει μετρήσει 161 συμμετοχές με πέντε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος έχει μία ακόμα γεμάτη σεζόν με 26 ματς, 2 γκολ και άλλες τόσες ασίστ σε συνολικά 1.833 αγωνιστικά λεπτά.

«Υπέγραψα για τέσσερα ακόμα χρόνια. Αισθάνομαι υπερήφανος για την έως τώρα δουλειά μου και έχω την ίδια διάθεση να συνεχίσω να κάνω το ίδιο. Αυτά είναι τα χρώματα μου, το σπίτι μου. Είναι ένα συναίσθημα που με κατατρέχει σε κάθε αγώνα, κάθε προπόνηση. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και δεν έχασα ποτέ το χαμόγελό μου και αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο.
Εννοείται ότι το να παραμείνω στη Μπενφίκα ήταν ανέκαθεν η επιθυμία μου, όπως και της διοίκησης. Ηταν απλά ζήτημα χρόνου για να ολοκληρώσουμε αυτή την ανανέωση και σήμερα είναι μία μέρα που έκανε ευτυχισμένο πολύ κόσμο. Είμαι πανέτοιμος για την επόμενη τετραετία, ώστε να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερους τίτλους και να κάνουμε τον κόσμο ακόμα πιο χαρούμενο» δήλωσε ο Σάμαρης.