Με Ζαγοράκη, Σαλπιγγίδη, Τουρσουνίδη, Μπορμπόκη κ.ά. οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα

Φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα δίνουν την ερχόμενη Δευτέρα (17:30, 3€) στα Ιωάννινα οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα και οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ.
Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν την αποστολή τους για τον αγώνα που απαρτίζεται από τους εξής:

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΤΣΙΑΣ, ΜΑΥΡΕΑΣ, ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ, ΛΑΓΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ, ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΝΑΣΤΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ, ΠΕΛΛΙΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΜΗΤΟΓΛΟΥ.

Το δελτίο Τύπου:

"Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και της ομάδας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20-5-2019, στις 17:30, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες».
Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδά του θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του συμπατριώτη μας Σωτήρη Ντάμαρη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 3 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται από το κατάστημα που διατηρεί η οικογένεια Ντάμαρη, COTTON λευκά είδη, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 45 (τηλ. επικοινωνίας 2651 – 074406). Επίσης, υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων στο λογαριασμό της οικογένειας : (Ντάμαρη Ασπασία Εθνικη Τραπεζα GR7001108840000088460313237).

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν αυτή την προσπάθειά.

Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ"