Ντελ Μπόσκε: «Η Ισπανική Ομοσπονδία έκανε τα πάντα για να παίξει ο Μέσι για μας, αλλά…»

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αποκάλυψε ότι η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε προσπάθειες για να φορέσει ο Λιονέλ Μέσι την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας!
Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν η διαστημική "Φούρια Ρόχα" που κατέκτησε ένα Μουντιάλ και δύο Euro είχε στις τάξεις της και τον σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα...
Ο τότε προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, αποκάλυψε τις προσπάθειες που έγιναν αλλά και τον λόγο που δεν προχώρησε το σχέδιο.

«Η Ομοσπονδία έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παίξει ο Μέσι για την Ισπανία, από την εποχή που άρχισε να βγαίνει από την Μασία. Όμως ο Λιονέλ αρνήθηκε, γιατί αγαπά την πατρίδα του. Ανερχόταν στην Ισπανία η εθνική μας ομάδα θα γινόταν ακόμη πιο δυνατή. Θα ήταν όνειρο για μένα να τον προπονήσω», τόνισε.
Παράλληλα, ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως η έλλειψη Μουντιάλ από το παλμαρέ του «Λέο» δεν σημαίνει κάτι για την καριέρα του. «Το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν στερεί τίποτα από όσα έχει πετύχει», υποστήριξε.