Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μαρινάκης πληρώνει το ταξίδι των φιλάθλων στο Λονδίνο

Σε μια κίνηση ώστε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη στήριξη που δείχνει, προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος πρόκειται να πληρώσει τα πούλμαν για την εξόρμηση της ομάδας στο ματς με την ΚΠΡ στο Λονδίνο.
Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, η Νότιγχαμ Φόρεστ δίνει το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν στην Championship και υπολογίζεται πως στο ματς με την ΚΠΡ στο Λονδίνο θα ταξιδέψουν περισσότεροι από 2000 φίλαθλοι της ομάδας.
Ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ως ένδειξη σεβασμού στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας από τα East Midlands, που στηρίζει την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, πρόκειται να ναυλώσει ο ίδιος τα λεωφορεία για το ταξίδι των 180 χλμ μέχρι το Λονδίνο.
Όσοι μάλιστα είχαν πληρώσει νωρίτερα τα εισιτήρια για τη μετακίνησή τους θα τους επιστραφούν τα χρήματα τις επόμενες μέρες. Η Φόρεστ είναι από τις ομάδες της Championship που έχουν από τον πιο πιστό φίλαθλο κόσμο στα εκτός έδρας ματς τους, αφού κατά μέσο όρο μαζί με αυτούς ταξιδεύουν 2.140 οπαδοί τους. Με αυτή την κίνηση λοιπόν ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήθελε να κάνει ένα μικρό δώρο στους υποστηρικτές της.
Το σύνολο του Μάρτιν Ο' Νιλ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση (η ΚΠΡ 19η), στο -7 από τα playoffs ανόδου δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και θα ψάξει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του από τον Νοέμβριο (0-2 τη Χαλ στις 24/11) και για πρώτη φορά να πετύχει δυο διαδοχικά νικηφόρα αποτελέσματα στη φετινή Championship από τον Σεπτέμβριο, αφού την προηγούμενη αγωνιστική υπέταξε τη Μίντλεσμπρο εντός έδρας 3-0.
ΠΗΓΗ: sport24.gr