Ζαν-Πιέρ Παπέν: «Ο Εμπαπέ είναι ο αληθινός σταρ της Παρί ΣΖ, όχι ο Νεϊμάρ»

Αποθέωσε με δηλώσεις του τον Κίλιαν Εμπαπέ ο Ζαν-Πιέρ Παπέν! Ο θρύλος της Μαρσέιγ και της Μίλαν και κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" του 1991, μιλώντας στην "Le Parisien", είπε ότι ο Εμπαπέ είναι ο αληθινός σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν και όχι ο Νεϊμάρ.
Σε ηλικία 20 ετών και τεσσάρων μηνών, ο Εμπαμπέ έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 30 γκολ στη Ligue 1 σε μία σεζόν, ενώ ο Ζαν-Πιερ Παπέν ήταν ο τελευταίος που το πέτυχε, πριν από 29 χρόνια.
«Το αληθινό όπλο της Παρί Σεν-Ζερμέν είναι ο Εμπαπέ, όχι ο Νεϊμάρ.Θα μπορούσαμε να το είχαμε προβλέψει. Ακόμα και αν ο Νεϊμάρ είναι φοβερός, ο αληθινός σταρ είναι ο Εμπαπέ. Εδώ και δύο χρόνια ο Νεϊμάρ έχει προσφέρει μερικές μοναδικές στιγμές, αλλά ο Εμπαπέ είναι όλη την ώρα παρών», είπε ο Παπέν για τον 20χρονο κάτοχο του Μουντιάλ 2018 και συνέχισε:
«Ήταν η ώρα. Τα 30 γκολ είναι πολλά ειδικά για ένα 20χρονο παιδί. Η διαφορά με εμένα είναι ότι εγώ το έκανα μια φορά, εκείνος θα το κάνει κι άλλες. Όταν στα 19 σου κερδίζεις το Μουντιάλ, σκοράρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ... Μπορεί να σκοράρει όλη την ώρα. Τι να πει κανείς για την ποιότητα του Κίλιαν. Είναι εξαιρετικός. Ανήκει στη χρυσή γενιά. Το επόμενο βήμα είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και η Χρυσή Μπάλα».