Οργισμένη ανακοίνωση Blue Vayeros: "Μόνοι μας ως γνήσιοι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ θα φτάσουμε την ομαδάρα μας εκεί που της αξίζει, πάλι, εκεί που θα κάνει υπερήφανους όλους τους ευεργέτες!" - Αποκάλυψη της επιστολής Καχριμάνη στον Βασιλειάδη

Τα διαιτητικά εγκλήματα που έχουν γίνει την φετινή σεζόν και τα οποία κατά καθολική ομολογία έχουν συντελέσει σε μεγάλο βαθμό στην δεινή βαθμολογική θέση του ΠΑΣ Γιάννινα, είχαν σαν αποτέλεσμα την δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες οργισμένη ανακοίνωση των Blue Vayeros.
Ο κόσμος του ΠΑΣ βράζει με όσα συμβαίνουν και ο σύνδεσμος της ομάδας παίρνει θέση.
Στην ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών δημοσιεύεται και η επιστολή του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλεξανδρου Καχριμάνη, προς τον κ. Βασιλειάδη, που εστάλη την επομένη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Blue Vayeros:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σε απλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ… αν τα καταλάβετε…

Δεν θα πρέπει να παραγνωρίσει κανείς, ότι οι Ηπειρώτες ως γνήσιοι Έλληνες που δεν μετείχαν μόνο στην Ελληνικήν Παιδείαν, αλλά ζούσαν και στα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ μέρη, δεν έχουν ανάγκη να παρακαλάν κανέναν, αλλά να απαιτούν τα αυτονόητα…. Αυτά για τα οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας, όταν οι υπόλοιποι ήταν κουραμπιέδες…..

Απαιτούμε κύριοι, δικαιοσύνη, την οποία δεν βρήκαμε στους αγωνιστικούς χώρους… δυστυχώς από τα λαμόγια που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο…. Άραγε κ. Βασιλειάδη εξυπηρετείτε και εσείς τα συμφέροντά τους??? Απαιτούμε από τους τοπικούς άρχοντες, γιατί μόνο αυτούς αναγνωρίζουμε να αποδοθεί το δίκαιο…. αλλιώς δεν χρειαζόμαστε καμιά χάρη από το αθηνοκεντρικό κράτος…. Μόνοι μας ως γνήσιοι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ θα φτάσουμε την ομαδάρα μας εκεί που της αξίζει,πάλι, εκεί που θα κάνει υπερήφανους όλους τους ευεργέτες….

Εμείς είμαστε ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ συνυπάρχουμε αναγκαστικά μετά από την Γ΄Εθνοσυνέλευσης της Τροιζήνας.

Περιφερειάρχης, Δήμαρχος, οι βουλευτές, κ. Γκόντας και όλοι οι υποψήφιοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα υποκύψουν σε εκβιασμούς και θα σταθούν δίπλα στο ΔΙΚΑΙΟ μας".