Πικέ: "Στις ερωτικές μου συνευρέσεις να βάλω και αυτές στο Μπερναμπέου;"

Ο Ζεράρ Πικέ πήγε καλεσμένος σε χιουμοριστική εκπομπή και τα έκανε όλα άνω κάτω όταν ρωτήθηκε για την σεξουαλική του δραστηριότητα τον τελευταίο μήνα και το μπάτζετ της Εσπανιόλ.
Και τι δεν είπε ο εκ των αρχηγών της Μπαρσελόνα, κατά την παρουσία του στο στούντιο χιουμοριστικής εκπομπής. Ο έμπειρος αμυντικός πίκαρε με απίστευτο τρόπο την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τη συμπολίτισσα της Μπάρτσα, Εσπανιόλ.
Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε τον Πικέ για την σεξουαλική του δραστηριότητα τον τελευταίο μήνα και ο παίκτης έριξε... βόμβα, απαντώντας ως εξής: "Στις ερωτικές μου συνευρέσεις να βάλω και αυτές στο Μπερναμπέου;" εννοώντας τις δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας του, εντός τριημέρου, στην έδρα της μισητής αντιπάλου, Ρεάλ Μαδρίτης.
Βέβαια, ο Πικέ δεν σταμάτησε εκεί καθώς από τα λεγόμενά του δεν ξέφυγε ούτε η Εσπανιόλ. Ο οικοδεσπότης του σόου ρώτησε τον ποδοσφαιριστή πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα: "Στην τράπεζα έχω χρήματα όσο είναι το μπάτζετ της Εσπανιόλ" και όταν τον ενημέρωσαν πως το μπάτζετ της προαναφερθείσας ομάδας είναι 57.000.000 ευρώ, ο Πικέ το... τερμάτισε αναφέροντας: "Έχω πολλά περισσότερα..." sport24.gr