Μάγκας στην Λιβαδειά ο ΠΑΣ!

Μάγκας στην Λιβαδειά ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος πήρε μεγάλη νίκη επί του Λεβαδειακού με 0-2 για την 26η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ!
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 50' λόγω αποβολής του Κάργα με δύο κίτρινες, έδειξε ποιός είναι το αφεντικό και ποιός έχει αντανακλαστικά στα δύσκολα.
Μάλιστα το ματς κρίθηκε από δύο γκολάρες του Νικολιά στο 77' με τρομερή λόμπα και του Μάνου στο 95' με απίστευτο ψαλίδι!
Πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα στα τέσσερα ματς που απομένουν για το τέλος της σεζόν μπορεί να κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια. Κάτι το οποίο θα μπορούσε να κάνει εδώ και αρκετές αγωνιστικές αν είχε αποβάλει το άγχος και έβαζε στο "σακούλι" του βαθμούς που πέταξε αποκλειστικά γι' αυτόν τον λόγο σε αναμετρήσεις που θα μπορούσε να κερδίσει και με ευρύ σκορ, όπως λόγου χάρη στο Αγρίνιο.
Στον Λεβαδειακό ακυρώθηκαν ορθά δύο γκολ, το πρώτο επειδή ήταν οφ-σάιντ και το δεύτερο επειδή προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Ρεκβιασβίλι, Ζησόπουλος (76' Σαβαντογκό), Μητρόπουλος (82' Καραχάλιος), Στανόγεβιτς (61' Μέλεγκ), Μαρκόβσκι, Νανγκίς, Γιακουμάκης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Ν. Μιχαήλ, Κάστρο, Πάντελιτς, Μπουκουβάλας, Κάργας, Α. Μιχαήλ, Αθανασιάδης (87' Μάνος), Νικολιάς (90' Γιάκος), Τζημόπουλος, Σεργκελασβίλι, Παμλίδης (80' Αποστολόπουλος).

* Την επόμενη αγωνιστική (06/04, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ.