Κλοπ για Νέβιλ: «Γι’ αυτό είναι στο στούντιο και όχι σε πάγκο»

Μία τοποθέτηση του παλαίμαχου αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, για τις προτεραιότητες που θα πρέπει να έχει η Λίβερπουλ την φετινή αγωνιστική περίοδο, έμελλε να δυσαρεστήσει τον προπονητή των «Kόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ενόψει του σημερινού αγώνα ρεβάνς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Νέβιλ, ο οποίος είναι πλέον τηλεσχολιαστής, εξέφρασε την άποψή του πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα πρέπει να αφήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και να επικεντρωθεί στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα, που δίνει μάχη για να κατακτήσει τον τίτλο και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. «Θα το πω δημόσια, παρατήστε το Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκλειστείτε από τη Μπάγερν», είχε πει χαρακτηριστικά.
Όταν ρωτήθηκε για το σχετικό θέμα ο Κλοπ, απάντησε: «Σε κάτι τέτοιο καλείται ν' απαντήσει κάποιος μόνο αν είναι προπονητής της Λίβερπουλ και απέναντι έχει έναν τηλεσχολιαστή που έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι εύκολο να κάθεσαι σ' ένα γραφείο και ν' ασκείς κριτική. Γι' αυτό κάτι τέτοιοι δεν είναι σε πάγκο ομάδας και βρίσκονται μέσα σε ένα στούντιο. Δίχως παρεξήγηση, αλλά είναι τεράστια η διαφορά».
ΠΗΓΗ: fosonline.gr