Τι γίνεται με Κατσουράνη, Γεωργάτο και Δρόσο στην Παναχαϊκή

Το μάνατζμεντ της Παναχαϊκής ανέλαβε ο Δημήτρης Δρόσος (ή αλλιώς εποπτεία όπως γράφει η επίσημη ανακοίνωση), ενώ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα καλύψει και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Ο Πατρινός επιχειρηματίας, που στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε τέσσερις ομάδες μπάσκετ, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Σπόρτιγκ και τον Άλιμο, όλα δείχνουν ότι θα έχει "δεξί" του χέρι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή τον Γρηγόρη Γεωργάτο.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Κατσουράνης είναι αυτονόητο ότι θα επιστρέψει στην Παναχαϊκή εάν ο Θέμης Καλαθάς αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των Αχαιών. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 θα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Πάτρα μαζί με τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, με σκοπό να καταθέσουν πρόταση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

"H ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 1891 καλωσορίζει στις τάξεις της τον κ. Δημήτρη Δρόσο, ο οποίος επέδειξε όλο αυτό το διάστημα ιδιαίτερο και θερμό ενδιαφέρον για την ομάδα των παιδικών του χρόνων, υλοποιώντας δε στο έπακρο τις δεσμεύσεις του, καλύπτει άμεσα έως την Δευτέρα 14-1-2019 το υπόλοιπο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Η συμφωνία των 2 πλευρών είναι να αναλάβει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος ο κ. Δρόσος και σε συνεργασία με όλο το ήδη υπάρχον διοικητικό και προπονητικό τιμ, να γίνει η υπερπροσπάθεια αφενός για την υλοποίηση των στόχων όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της Παναχαϊκής, που μας έχουν κάνει περήφανους με τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους, αφετέρου για την πραγμάτωση της ελπίδας των αγνών Πατρινών φιλάθλων για την συντομότερη επάνοδο της ομάδος μας στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου".