ΘΡΙΑΜΒΟΣ της Λίβερπουλ, διέσυρε και την Άρσεναλ με 5-1!

Πάρτι τίτλου για την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ το απόγευμα του Σαββάτου, η οποία διέσυρε και την Άρσεναλ με 5-1! Ασταμάτητη και καταιγιστική η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ στην φετινή κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ!
Οι Λονδρέζοι έκαναν το... λάθος να προηγηθούν με τον Άινσλι Μάιτλαντ-Νάιλς στο 11', όμως από εκείνο το σημείο και έπειτα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιρμίνο, οι "Ρεντς" άστραψαν και βρόντηξαν! Ο Βραζιλιάνος με χατ-τρικ (14', 16', 65'), ο Μανέ (32') και ο Σαλάχ (45') "πάτησαν" την την ομάδα του Έμερι που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο σε μια σπάνια ποδοσφαιρική παράσταση. Ο οποίος έβγαλε τρελά γούστα στο δεύτερο γκολ, σωριάζοντας με προσποιήσεις τρεις αντιπάλους, με τον Σωκράτη να είναι ο δεύτερος στη σειρά που... ξάπλωσε.
Η Λίβερπουλ μετά από 20 αγωνιστικές ημέρες συνεχίζει την εντυπωσιακή και αήττητη πορεία της, καθώς μετρά 17 νίκες και 3 ισοπαλίες. Μάλιστα το δημιούργημα του Γιούργκεν Κλοπ αύξησε και το αήττητο εντός έδρας σερί του σε 31 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ μετράει πλέον 263 ημέρες χωρίς να χάσει στην Πρέμιερσιπ, βαδίζοντας ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι συνθέσεις:
Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (84' Κλάιν), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (78' Λαλάνα), Σακίρι, Σαλάχ, Μανέ (62' Χέντερσον), Φιρμίνο.
Άρσεναλ: Λένο, Λιχστάινερ, Μουστάφι (46' Κοσιελνί), Παπασταθόπουλος, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τορέιρα, Τζάκα, Κολάσινατς (80' Γκεντουζί), Ράμσεϊ, Ιμπόμπι, Ομπαμεγιάνγκ (71' Λακαζέτ).