Παλαίμαχος στράικερ της Λεβερκούζεν ξεγελούσε την ομάδα βάζοντας τη γυναίκα του να γυμνάζεται!

Απίστευτη αποκάλυψη από τον άλλοτε επιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Στέφαν Κίσλινγκ, για τις ημέρες που όφειλε να γυμνάζεται κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και να παρουσιάζει τα αποτελέσματα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αφού... έβαζε τους μηχανισμούς στη γυναίκα του!
Ο Κίσλινγκ, πέρασε 12 χρόνια στις «Ασπιρίνες» και πέτυχε 131 γκολ σε 342 συμμετοχές, έχοντας όμως ξεγελάσει αρκετές φορές τους γιατρούς και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας όταν τις περιόδους της καλοκαιρινής προετοιμασίας όφειλε να γυμνάζεται πέραν των προπονήσεων βάζοντας συγκεκριμένους αισθητήρες στο σώμα του και στη συνέχεια να πηγαίνει τα αποτελέσματα στην ομάδα για να ελέγξουν το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης.
Λόγω της ενασχόλησης της συζύγου του με τη γυμναστική και της πολύ καλής κατάστασης στην οποία βρισκόταν, ο παλαίμαχος στράικερ παραδέχεται ότι... την εκμεταλλευόταν, λέγοντας: «Είναι πολύ αθλητική γυναίκα και συνήθως έκανε διάδρομο και τρέξιμο και φορούσε το μηχάνημα που έπρεπε να έχω εγώ... Οπότε δεν το καταλάβαιναν ότι έβλεπαν άλλες επιδόσεις. Κανείς δεν το πρόσεξε. Εγώ ποτέ δεν έκανα όλη τη δουλειά που έπρεπε στις προετοιμασίες...»!
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr