Σύζυγος Ικάρντι κατά Ρονάλντο: «Θέλω να τον δω στον πάγκο όσο η ομάδα του βάζει 5 γκολ»

Έξω από τα δόντια μίλησε η Γουάντα Νάρα αναφερόμενη στην κόντρα για τον πρώτο σκόρερ της Serie A, ανάμεσα στο σύζυγό της, Μάουρο Ικάρντι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η Γουάντα Νάρα, η οποία είναι και μάνατζερ του Αργεντίνου, μίλησε στην αθλητική εκπομπή «Tiki Taka» μετά την αναμέτρηση της Ίντερ με τη Τζένοα, που έληξε 5-0 υπέρ της ομάδας του Μιλάνο και ο Ικάρντι ήταν στον πάγκο.
«Ο Μάουρο έχει σκοράρει σχεδόν τα ίδια γκολ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (6 - 7), παρόλο που έχει χάσει τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Θα μου άρεσε να δω τον Κριστιάνο να κάθεται ήσυχα στον πάγκο, όπως συνέβη στον Ικάρντι με τη Τζένοα, ενώ έβλεπε την ομάδα του να βάζει πέντε γκολ και τα τρία θα μπορούσε να τα έχει πετύχει εκείνος…» δήλωσε σχετικά.
Η Νάρα σχολίασε και τις φήμες περί κακής σχέσης ανάμεσα Ικάρντι και τον Μέσι λέγοντας: «Μεγάλωσαν μαζί στην Μπάρτσα, έχει πολύ όμορφες αναμνήσεις από εκείνα τα πρώτα χρόνια στους νέους μαζί με τον Μέσι. Μεταξύ τους υπάρχει επίσης μια όμορφη φιλία. Όταν βρεθήκαμε στη Βαρκελώνη, συναντηθήκαμε και με άλλους φίλους».