Συνάντηση Χριστοβασίλη-ΚΕΔ

Συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΕΔ και τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, είχε την Τετάρτη ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την μέχρι τώρα αντιμετώπιση της ομάδας του από τους διαιτητές, ενώ παράλληλα, έδωσε στην επιτροπή και βίντεο με μερικές από τις κραυγαλέες φάσεις σε βάρος της.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

"Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 συναντήθηκε, σήμερα το πρωί,  με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Πορτογάλος κ.Περέιρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ.Χριστοβασίλης εξέφρασε τους προβληματισμούς του, για την μέχρι τώρα διαιτησία στους αγώνες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Αναφέρθηκε στα περιστατικά και τη διαιτησία των αγώνων με την Ξάνθη, τη Λάρισα και τον Ατρόμητο Αθηνών και παράλληλα παρέδωσε σε video τις επίμαχες φάσεις, για χρήση από την Επιτροπή.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής και οι συνεργάτες του στην Επιτροπή Διαιτησίας άκουσαν με προσοχή τον κ.Χριστοβασίλη μοιράστηκαν τις απόψεις τους για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και φρόντισαν να καθησυχάσουν τον Πρόεδρο της ομάδας, λέγοντας ότι θα επιληφθούν του προβλήματος και θα εξετάσουν τους προβληματισμούς του".

Το βίντεο που παρέδωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην ΚΕΔ: