Σάμαρης: «Άλλαξαν όλα προς το καλύτερο στην Εθνική»

Ότι άλλαξαν όλα προς το καλύτερο στην Εθνική ομάδα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Σάμαρης. Επίσης ο διεθνής χαφ της Μπενφίκα είπε πως είναι χαρούμενος για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά:

Για το τι γνωρίζει για την Εσθονία και για τις προσδοκίες του:
«Τα δύο ματς της Εθνικής με την Εσθονία τα τελευταία δύο χρόνια τα είδα από την τηλεόραση. Είναι μια ομάδα που θέλει την κατοχή της μπάλας, εμείς όμως ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να έχει την μπάλα αύριο και θεωρώ πως η απόδοση με τη Φινλανδία θα είναι κάτι που μπορούμε να χτίσουμε πάνω του, για να αποδώσουμε καλύτερα και νομίζω πως για την Εσθονία θα είναι δυσκολότερο αυτό το παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα».

Για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, μου έλειψε πολύ η Εθνική. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, έχουν αλλάξει πράγματα στην ομάδα, ο προπονητής, οι συμπεριφορές. Όλα είναι προς το καλύτερο και φάνηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα στο γήπεδο. Πέρα από τα πολλά κίνητρα που υπάρχουν, για μένα είναι ότι επέστρεψα και θα κάνω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα και να μπορέσω να ξανακληθώ τον Μάρτιο».

Για την αγωνιστική του κατάσταση:
«Αγωνιστικά δεν έχω πολλά λεπτά σε επίσημα ματς με την ομάδα μου, αλλά προπονούμαι πολύ σκληρά καθημερινά για να είμαι έτοιμος όταν έχω την ευκαιρία. Έπαιξα 90 λεπτά με την Μπενφίκα τελευταία και αύριο αν αγωνιστώ στο παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι θα αντεπεξέλθω αγωνιστικά και ψυχολογικά και πάνω από όλα να κερδίσει η ομάδα. Το αν είμαι καλά θα φανεί στο γήπεδο, αλλά λίγη σημασία έχει αν δεν κερδίσει η ομάδα».