Ο Βιάλι αποκάλυψε την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Ο Τζιανλούκα Βιάλι είναι γεννημένος μαχητής και νικητής. Άλλωστε όσοι τον είδαμε ως ποδοσφαιριστή στα γήπεδα, τον είδαμε πάντα να βρίσκεται στην κορυφή και να κάνει μια τεράστια καριέρα με τις φανέλες των Σαμπντόρια, Γιουβέντους και Τσέλσι.
Όπου μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιουβέντους το 1996, το Κύπελλο Κυπελλούχων με την Σαμπντόρια το 1990 και την Τσέλσι το 1998, το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την Γιουβέντους το 1993, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Τσέλσι το 1998 και αναρίθμητους ακόμη τίτλους σε Ιταλία και Αγγλία.
Ο μεγάλος Λούκα πριν από λίγες ημέρες έκανε μια αποκάλυψη που σόκαρε τους φαν του, μεταξύ των οποίων και ο υπογράφων.
Συγκεκριμένα, ο θρύλος του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του, είπε στην εφημερίδα Corriere della Serra πως όλο τον προηγούμενο χρόνο μαχόταν με τον καρκίνο, μία περιπέτεια που προτίμησε να κρατήσει κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Συνέβη πριν από έναν χρόνο, αλλά νιώθω καλά τώρα. Θα ήταν καλύτερο να μην το γράψω, όμως ήταν αδύνατο διότι μιλάμε για ένα κομμάτι της ζωής μου στο οποίο έπρεπε να έχω θάρρος, έμαθα απ' αυτό πράγματα..."

Περισσότερο από την ίδια την αποκάλυψη πάντως συγκλονίζουν τα λόγια του Βιάλι σχετικά με το πώς το αντιμετώπισε ο ίδιος στην αρχή: "Ντρεπόμουν! Δεν ήθελα να κάνω τους δικούς μου ανθρώπους να υποφέρουν. Πίστευα πως φταίω εγώ. Εγώ ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως τον Βιάλι που ήξεραν. Τελικά, αποφάσισα να το αποκαλύψω και να το γράψω στην αυτοβιογραφία μου..."