Η Παναχαϊκή το ντέρμπι της Φούτμπολ Λιγκ, 1-0 τον Ηρακλή

Η Παναχαϊκή ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ημέρας της Φούτμπολ Λιγκ, καθώς επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής με 1-0 του Ηρακλή στο γήπεδο της Αγυιάς.
Οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλή διαχείριση του σκορ, το οποίο διαμορφώθηκε από το 10ο μόλις λεπτό, αναγκάζοντας σε ήττα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στο ντεμπούτο του στον πάγκο του "Γηραιού".
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να προβληματίζει και ύστερα από τέσσερα ματς έχει 4 βαθμούς (η Παναχαϊκή έχει 7).
Το γκολ ήρθε σε μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, αλλά μέτρησε σωστά. Ο Κολ έκανε το γύρισμα από δεξιά με εξωτερικό φάλτσο, ο Ελευθεριάδης έκανε την κεφαλιά, έδιωξε ο Βοσνιάδης, αλλά ο επιθετικός των Αχαιών πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά με προβολή.

Οι συνθέσεις:
Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Αργυρόπουλος (84' Ντάσιος), Σωτηράκος, Μαυριάς, Φουρλάνος (57' Παπατόλιος), Κολ (66' Κυνηγόπουλος), Ελευθεριάδης.
Ηρακλής (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Χιντζίδης, Κούσας, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης (80' Παναγιωτούδης), Πασάς (46' Ρόβας), Ντούνης (77' Χασομέρης), Μενδρινός, Περόνε.