Το τερμάτισαν στην ΕΠΟ. Έγραψαν λάθος και το όνομα της Ομοσπονδίας!

Δεν είναι troll, ούτε έχουν βαφτίσια στο Πάρκο Γουδή. Υπεύθυνο επικοινωνίας για κλάματα, έχουν…
Δεν έχουν τελειωμό οι γκάφες εκεί στην ΕΠΟ. Στο πρόσφατο δείπνο της UEFA και της FIFA με τους τέσσερις «μεγάλους» ειπώθηκε από τους ευρωπαίους ότι «τίποτα δεν δουλεύει σωστά στην Ομοσπονδία».
Ε, στην ΕΠΟ έχουν βαλθεί, να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα αυτά. Και το τμήμα Επικοινωνίας με τον υπεύθυνο Ιάκωβο Φιλιππούση, γνωστό και ως «Mr 7.000 ευρώ» τα κατάφερε πανηγυρικά.
Μετά τις ανορθογραφίες, τις Κρανούλες… Φινλανδίας, τα «ενέχει» αντί «επέχει» και τις οδηγίες για τα «στημένα» στην αραβική γλώσσα, σειρά είχε η ίδια ΕΠΟ!
Στο πλαίσιο της υπογραφής της χορηγικής συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ, την Τετάρτη (10/10), στο ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΕΠΟ, η Ομοσπονδία αναφέρεται, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία (γιατί ο ΔΙΕ-ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ από το to10.gr αποκαλύπτει μόνο με αποδείξεις), ως «Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» αντί για Ελληνική.
Λέτε να ετοιμάζουν βαφτίσια εκεί στο Γουδη;
Μπα, που λεφτά για τέτοιες εκδηλώσεις όταν ο υπεύθυνος για το συγκεκριμένο λάθος (και όχι μόνο αυτό το τελευταίο διάστημα), παίρνει 7.000 ευρώ το μήνα, καθαρά. Άδικο είχαν μετά ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που ζήτησαν την απομάκρυνση του; Φυσικά και όχι, είναι η απάντηση.
Κι επειδή στην ΕΠΟ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, το λάθος δεν είχε διορθωθεί μέχρι την Κυριακή (14/10), τέσσερις ημέρες δηλαδή μετά τη σύνταξή του.
Και εις ανώτερα. To be continued…
ΠΗΓΗ: to10.gr