Έχασε από Μανούχο και Ξάνθη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ένα ματς στο οποίο φέρει τεράστια ευθύνη για την τελική του έκβαση, ο διαιτητής Μανούχος, ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στα Πηγάδια από την Ξάνθη με 2-1 για την 8η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.
Ο διαιτητής της συνάντησης έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τους γηπεδούχους. Αρχής γενομένης από το πέναλτι του Γέντρισεκ, τα ανύπαρκτα οφ-σάιντ και φάουλ και αμέτρητες φάσεις. Σε τέτοιο βαθμό που αποβλήθηκε ο Δημήτρης Νιαρχάκος και σχολίασε τον διαιτητή ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της αναμέτρησης, παρόλο που δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν κάτι τέτοιο.
Για την ιστορία, ο Μυστακίδης στο 21' έκανε το 0-1, ενώ ο Μπρίτο στο 64' και ο Γέντρισεκ στο 77' έκαναν την "παλικαρίσια" ανατροπή.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (56' Καμαρά), Κοβάσεβιτς, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο (79' Κίκε Μπουλά), Μελισσόπουλος (45' Κάστρο).
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σιόντης (87' Γιάκος), Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Νικολιάς, Ντόλοβατς (82' Βιδάλ), Μυστακίδης (66' Ξύδας), Αθανασιάδης.

* Την επόμενη αγωνιστική (04/11, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Λαμία.