Σε φιλικό, ΑΕΚ-Γαλατάσαράι 3-2

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, ΑΕΚ και Γαλατάσαράι αναμετρήθηκαν σε φιλικό που έγινε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης 31 Ιουλίου.
Η ΑΕΚ πήρε την νίκη με 3-2 δείχνοντας ότι είναι έτοιμη σε μεγάλο βαθμό, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έδειξε την αδιαμφισβήτητη ποιότητά της σε ένα χορταστικό ματς.
Για την ΑΕΚ σκόραραν οι Λιβάγια (35'), Μπακασέτας (51') και Μάνταλος (56'), ενώ για την Γαλατάσαράι ο Μαϊκόν (22', 67').
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης (81' Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Οικονόμου (64' Τσόσιτς), Λόπες (64' Χουλτ), Σιμόες (81' Μοράν), Γαλανόπουλος (64' Πόνσε), Μπακασέτας (81' Αλμπάνης), Μάνταλος (81' Γιακουμάκης), Κλωναρίδης (64' Μπογέ), Λιβάγια (71' Αλέφ).
Γαλαάσαράι: Τσίπε, Μαικόν (71' Καρνουτσού), Ασίζ, Ινάν (46' Γκουμούς), Μπελχαντά, Γκομίς (64' Τσελικ), Ονουεκούρου (46' Φεγκουλί), Κάρολ (64' Αγκούν), Ροντρίγκες (75' Νταβάς), Ρέγες, Ναγκατόμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι της Γαλατάσαράι δεν ξέχασαν την τραγωδία που έζησε και ζει η χώρα μας αυτές τις ημέρες. Το μύνημα στις μπλούζες των παικτών:


Τα πανό των Τούρκων φιλάθλων: