ΑΕΛ: «Ακυρώνουμε την μεταγραφή του Μπάτχα γιατί έκανε το σύμβολο της "Μεγάλης Αλβανίας"»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, έκανε γνωστούς με ανακοίνωση τους λόγους που δεν προχωρά στη μεταγραφή του Αλβανού ποδοσφαιριστή, Ιντρίς Μπάτχα, δημοσιοποιώντας μάλιστα και την φωτογραφία από το μήνυμα από το whatsapp όπου εξηγεί τον λόγο που ακυρώνει την μεταγραφή!
Όπως έκανε γνωστό ο Βασίλης Βάνης, ο βασικός λόγος ήταν το γεγονός πως ο Μπάτχα έκανε το σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας».

Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ στο whatsapp προς το μάνατζερ του παικτη:

«Ο πιο σημαντικός λόγος που ακυρώνουμε την μεταγραφή είναι πως είδαμε μια φωτογραφία του παίκτη στο ίντερνετ που κάνει το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας και αυτό γιατί έχουμε πολλούς Σέρβους στην ομάδα μας κι επίσης η μεγάλη Αλβανία έχει μέσα της περιοχές από την Ελλάδα και οι φίλαθλοι θ' απογοητευτούν. Θα στο εξηγήσω στο τηλέφωνο και πρέπει να το γράψεις κι εσύ. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το μήνυμα γιατί σε σέβομαι. Βασίλης Βάνης, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΑΕΛ δημοσιοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αλβανού ποδοσφαιριατού Idriz Batha παρά το γεγονός ότι ο ρουμάνος μάνατζερ του παίκτη απείλησε με προσφυγή στη FIFA εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Δημοσιοποιούμε το γραπτό μύνημα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βασίλη Βάνη προς τον ρουμάνο μάνατζερ του παίκτη».