Αποκαλύπτουμε την Ελληνική "πατέντα" με τα διπλώματα προπονητή ΟΥΕΦΑ!

Στο σημερινό κείμενο για την έρευνα που κάνουμε για το θέμα των προπονητών και "προπονητών" στην Ελλάδα, θα σας αποκαλύψουμε ποιά είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ελληνική "πατέντα" με τα διπλώματα προπονητή ΟΥΕΦΑ!
Δαιμόνιος λαός είμαστε οι Έλληνες, υπεράνω νόμων θέτουμε εαυτούς, βρίσκουμε ή δημιουργούμε παραθυράκια. Το τελευταίο γίνεται και στα διπλώματα προπονητή της ΟΥΕΦΑ.
Σε προηγούμενο κείμενο σας είχαμε εξηγήσει τις διαφορές ανάμεσα στο δίπλωμα προπονητή UEFA PRO και στην πιστοποίηση προπονητή UEFA PRO. Μένει να σας γνωστοποιήσουμε και μια ακόμη διαφορά. Η πιστοποίηση UEFA PRO ισχύει μόνο για τις διοργανώσεις εντός Ελλάδας. Ο λόγος; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο λόγος είναι πολύ απλός και είναι ότι η πιστοποίηση είναι Ελληνική "πατέντα"! Δηλαδή Ελληνικό δημιούργημα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Και δεν ισχύει εκτός συνόρων διότι η ΟΥΕΦΑ δεν την αναγνωρίζει. Και μάλιστα, επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αγνοεί την επινόησή της. Μόλις γίνει γνωστή και στην ΟΥΕΦΑ, τότε πιθανότατα να δεχθούμε άλλη μια επίσκεψη από τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας...