Εγκαίνια Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Τα εγκαίνια των γραφείων του θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 22 Απριλίου ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"ΕΓΚΑΙΝΙΑ Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Την Κυριακή 22 Απριλίου απο τις 11:00 πμ έως και τις 23:00 μμ θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία μας επί της οδού Φ. Τζαβέλλα 25 τα εγκαίνια του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα. 
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους μέλη του Ερασιτέχνη και αθλητές όλων των τμημάτων του ενιαίου και αδιαίρετου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Επίσης το παρόν θα δώσουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματά στην 52χρονη ιστορία του συλλόγου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως όλους όσους, επώνυμους και μη, έχουν συνεισφέρει καταβάλλοντας προσωπικό χρόνο, κόπο και χρήματα στο να λάβει σάρκα και οστά το εγχείρημα που ξεκινήσαμε πριν από περίπου 2 μήνες. Πλέον είναι διαθέσιμα και θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μπλουζάκια του συνδέσμου που προκρίθηκαν με δημόσια ψηφοφορία μέσω της σελίδας μας. Επειδή είναι το πρώτο προϊόν που θα διαθέσει ο σύνδεσμος επιλέχθηκε η τιμή να είναι ενιαία και για τα μέλη και για τα μη μέλη και να υπάρχει μια σχετική έκπτωση στα μεγέθη που αφορούν τους μικρούς ΠΑΣολέδες. Δίνουμε ραντεβού απέναντι από τη θύρα 3 με την ευχή αυτό που ξεκινήσαμε με τόση αγάπη και αφοσίωση για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας μέρα με τη μέρα να γίνεται ακόμα πιο δυνατό και να προσελκύσει κι αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια γύρισαν την πλάτη δικαιολογημένα ή όχι.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

Σ.Φ. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ"