Αυτόν θέλουν στον Παναθηναϊκό για αντι-Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πραγματοποιεί την φετινή σεζόν μια τιτάνια προσπάθεια για να κρατήσει ενωμένο τον Παναθηναϊκό παρά τα τεράστια προβλήματα που μαστίζουν το "Τριφύλλι".
Ο βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού που αποτελεί έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές δοκιμάζει σε κάθε αγώνα τις αντοχές του αλλά και των παικτών του.
Δυστυχώς για τους φίλους των "Πρασίνων" υπάρχουν σενάρια που βλέπουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη εκτός ομάδας πιθανότατα το καλοκαίρι, ειδικά στην περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια λύση (π.χ Γιαννακόπουλος που έχει εκφράσει ενδιαφέρον έμπρακτα).
Στην περίπτωση και μόνον που ο Εβρίτης τεχνικός αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα κινηθούν για την σύναψη συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη τον οποίο έχουν σε μεγάλη εκτίμηση μετά την φετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έχει βέβαια άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Αρκάδες, οπότε όλες οι εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι.