Βιγιαφάνιες: "Ο ημιτελικός του ΠΑΟ με τον ΠΑΟΚ ήταν κανονισμένος"

Μια σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τον περυσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ έκανε ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο 27χρονος Αργεντίνος χαφ, ο οποίος πλέον θα φοράει την φανέλα της Αλάνιασπορ, μιλώντας στο sport24.gr δήλωσε:

Ερώτηση: Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της περυσινής σεζόν ήταν για πολλούς ένα κομβικό σημείο στην ανώμαλη τροχιά που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα "έδειξε" τη διαιτησία ως υπεύθυνη για τον αποκλεισμό, εσύ που έπαιξες τι έχεις να πεις;

Απάντηση: "Ξεκάθαρα η διαιτησία επηρέασε. Εμείς, τις μέρες που προηγήθηκαν της αναμέτρησης, ξέραμε ότι οι διαιτητές θα ήταν μαζί τους. Δεν μου αρέσει να μιλώ για τέτοια πράγματα, αλλά είναι κρίμα μια τόσο όμορφη χώρα, με τόσο όμορφο κόσμο, με τόσο όμορφο ποδόσφαιρο να έχει τέτοια πράγματα. Να προσπαθείς με πονηριά να ξεγελάσεις του διαιτητές, με "κανονισμένα" παιχνίδια, με διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ της μίας μόνο ομάδας. Είναι κρίμα. Αυτό το ματς, όπως νομίζω όλοι ξέρουν, ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές".