Στην Άρσεναλ ο Μαυροπάνος;

Στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται ο Ντίνος Μαυροπάνος μαζί με ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων έχει αποδεχθεί πρόταση που ξεπερνάει το ποσό των 2 εκατ. λιρών σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr.
Πώληση-βόμβα φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει ο ΠΑΣ, καθώς ο έγκριτος σε μεταγραφικά θέματα Αντώνης Οικονομίδης αναφέρει στο twitter πως ο νεαρός άσος βρίσκεται στο Λονδίνο για την Άρσεναλ και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του deal!
Oι «Κανονιέρηδες» φέρεται να έχουν καταθέσει «χρυσή» πρόταση στην ομάδα των Ιωαννίνων για τον Μαυροπάνο, η οποία ξεπερνάει το ποσό των 2 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!
Ο Μαυροπάνος, μαζί με τον γιό του Χριστοβασίλη και τον δικηγόρο του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ταξιδέψει για την Αγγλία από την Πρωτοχρονιά και την Τρίτη (02/01) το ιατρικό τιμ της Άρσεναλ πέρασε τον ποδοσφαιριστή από ιατρικές εξετάσεις.
Μεταξύ άλλων λέγεται πως στη πλευρά του παίκτη έχει μεταφερθεί η προοπτική του δανεισμού στην Βέρντερ Βρέμης, η οποία εξάλλου είχε δείξει ενδιαφέρον για τον 20χρονο στόπερ.