Ματσάρα στα Ιωάννινα, ΠΑΣ-Ατρόμητος 2-2!

Ένα συγκλονιστικό ματς είχαν την τύχη να δουν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.
Παρότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 71' με αμφισβητούμενο πέναλτι του Ντάουντα, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με δύο γκολ στο 87' (Κόντε) και το 89' (Μπετρά) και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις σε 2-2 με τον Καρασαλίδη, μετά από ολέθριο λάθος του Γιαννίκογλου.
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ ήταν ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του και παρά το τέρμα που δέχθηκε, την έσωσε σε 2 φάσεις.
Να σημειωθεί ότι αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (Κόντε 22', Ντάουντα 43') και η έδρα του ΠΑΣ εξακολουθεί να είναι μία από τις ελάχιστες αήττητες έδρες του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (54' Σολτάνι), Αποστολόπουλος, Βιδάλ (79' Μπετρά), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63' Χαλκιαδάκης), Κόντε.
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ντάουντα (80' Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (82' Καρασαλίδης).

 * Την επόμενη αγωνιστική (28/01, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο.