Έβαλε τα κλάματα ο Ντοναρούμα από τις αποδοκιμασίες

Σε κλάματα ξέσπασε ο Τζίτζιο Ντοναρούμα από τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Μίλαν λόγω των φημών ότι επιδιώκει την ακύρωση του νέου συμβολαίου του με την ομάδα.
Φήμες οι οποίες προκάλεσαν την οργή σε βάρος του νεαρού γκολκίπερ από οπαδούς, οι οποίοι τον αποδοκίμαζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με τη Βερόνα και τον έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα στα αποδυτήρια.
Ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ντοναρούμα. «Είναι ένα 18χρονο παιδί, ο καλύτερος γκολκίπερ στον κόσμο σε αυτή την ηλικία και είναι πολύ στεναχωρημένος. Ξέρω πως πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή και ένα καταπληκτικό παιδί. Από τη στιγμή που ο σύλλογος λέει πως δεν θέλει να πουλήσει κανέναν, τότε γιατί το συζητάμε; Σέβομαι τον κόσμο, αλλά θα πρέπει να ξέρουν στα αλήθεια αν θέλουν να μείνει ή να φύγει. Νιώθω πολύ άσχημα, γιατί ο κόσμος αντιμετωπίζει ένα παιδί σαν να είναι τέρας και δεν το αξίζει αυτό. Ο ίδιος δεν μου έχει πει ποτέ πως θέλει να φύγει. Αν το είχε κάνει, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν ξέρω τι μπορεί να θέλει ο ατζέντης του (σ.σ. Μίνο Ραϊόλα), εγώ μιλώ καθημερινά με τον παίκτη και δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα», ανέφερε ο "Ρίνο".