Συντριβή της Εθνικής στην Κροατία

Συντριβή για την Εθνική μας ομάδα στην Κροατία η οποία έχασε με «κάτω τα χέρια» στο Ζάγκρεμπ με 4-1 από την Κροατία και πλέον τα πράγματα για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας είναι πολύ δύσκολα.
Ένα λάθος του Καρνέζη έβαλε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από νωρίς σε ρόλο κυνηγού. Ο διεθνής τερματοφύλακας ανέτρεψε τον Κάλινιτς και ο Μόντριτς άνοιξε το σκορ στο 13' με πέναλτι.
Έξι λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 από τον Κάλινιτς, ο Σκίμπε άλλαξε τον αμυντικό σχηματισμό με τους τρεις στόπερ (Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας) σε άμυνα των τεσσάρων, με τον Τζαβέλλα αριστερά και τον Μανιάτη δεξιά, ο Παπασταθόπουλος αναπτέρωσε τις ελπίδες μειώνοντας με κεφαλιά στο 30' αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Πέρισιτς έδωσε εκ νέου διαφορά δύο γκολ στους Κροάτες.
Το λάθος του Σταφυλίδη στο 49ο λεπτό, που απέφερε το τέταρτο γκολ της ομάδας του Ντάλιτς με σκόρερ τον Κράμαριτς, έδωσε τη χαριστική βολή στην Εθνική, η οποία απειλούσε μόνο σε στατικές φάσεις.
Στο 60' ο Σούμπασιτς έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Μήτρογλου, στο 63' ο Παπασταθόπουλος πήρε πάλι την κεφαλιά αλλά αστόχησε, ενώ στο 75΄ νέα κεφαλιά, του Μήτρογλου έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.
Στο 90' ο γκολκίπερ της Μονακό απέκρουσε σωτήρια στη γωνία του άλλη μια κεφαλιά του «Γερμανού», ενώ στο γύρισμα του Παπαδόπουλου δεν βρέθηκε ελληνικό πόδι να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, στην τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να μειώσει.