Τσιγκρίνσκι στον Cadena Ser: «Δεν άξιζα τα 25 εκ ευρώ της Μπαρσελόνα»

Ρεαλιστής αποδείχθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς μιλώντας στον Ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, Cadena Ser, παραδέχτηκε πως δεν άξιζε τα 25 εκατομμύρια ευρώ που είχε δαπανήσει για χάρη του η Μπαρσελόνα. Οι Καταλανοί τον είχαν εντάξει στο δυναμικό τους το 2009 από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αναλυτικά όσα είπε ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ για:

-την πορεία του στην Μπαρσελόνα: «Τα 25 εκατομμύρια που δόθηκαν για εμένα, μου προκάλεσαν μεγάλη πίεση, δεν ήταν η πραγματική αξία μου. Χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ στην ομάδα».

-το κλίμα στα αποδυτήρια: «Με εντυπωσίασε το πολύ υψηλό επίπεδο συγκεκριμένων παικτών όπως ο Μέσι και ο Ζλάταν».

-την πίεση που δεχόταν: «Ήταν έκπληξη όταν με αποδοκίμαζαν οι οπαδοί μας στο Καμπ Νου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο, ήταν οι ίδιοι οι οποίοι λίγο νωρίτερα φώναζαν ρυθμικά το όνομά μου».

-τον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Εξακολουθώ να έχω επαφή μαζί του. Την τελευταία φορά με πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει πληροφορίες για τον Ντόουγκλας Κόστα».

-τον Μέσι και τον Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι ένας πολύ καλός σκόρερ, αλλά δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου επειδή είναι εγωιστής. Ο Μέσι είναι διαφορετικός, σκέφτεται την ομάδα».