Με Γκάλη το σπουδαίο φιλικό του Άρη με την θρυλική Μπόκα Τζούνιορς;

Σοβαρές πιθανότητες υπάρχουν ώστε να βρίσκεται και ο Νίκος Γκάλης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το σπουδαίο φιλικό του Άρη με την θρυλική Μπόκα Τζούνιορς στις 27 Σεπτεμβρίου (19:30).
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Παύλος Μυροφορίδης, εξήγησε με δηλώσεις του στον Libero FM 107.4 πως επιδίωξη και επιθυμία της ομάδας είναι να βρίσκεται στο γήπεδο ο μύθος των "Κιτρίνων", Νίκος Γκάλης, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έλαβε την ύψιστη παγκοσμίως διάκριση για καλαθοσφαιριστή, καθώς έγινε μέλος του Naismith Basketball Hall of Fame στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παύλος Μυροφορίδης: "Είναι ένα θέμα που ασχολείται ο κ. Καρυπίδης. Ξέρω ότι υπάρχει σαν σκέψη, έχουμε συζητήσει για αυτό αλλά δεν ξέρω αν έχουμε εξέλιξη. Θα είναι κάτι πολύ ωραίο, αν έρθει ένας μύθος μέσα στο γήπεδο. Θα ζήσει και πάλι την υποδοχή σαν αθλητής. Καλώς ή κακώς όποιος έχει υπάρξει αθλητής μιας ομάδας, πόσο μάλλον ο Γκάλης που έχει ζήσει ότι έχει ζήσει με τον Άρη αλλά και με τον κόσμο του, θα είναι κάτι πολύ ωραίο να το ξαναζήσει μέσα στο γήπεδο".