«Κάζο» Παναθηναϊκού από Κασσιόπη

Τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα (Μουνιέ, Χίλιεμαρκ) δεν βοήθησαν στο ντεμπούτο τους με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο, αυτό που σαφώς και προβληματίζει περισσότερο ήταν το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ουζουνίδης βρέθηκαν σε τραγική βραδιά.
Ο τραγικός Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη εφετινή του ήττα στην Κέρκυρα από την Κασσιόπη με 0-1, στο ντεμπούτο του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο των Φαιάκων.
Μετά από 3 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα (ξεκίνησε με -2), ουραγός στην κατάταξη και με 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή το μόνο που δεν σκέφτονται στο «Τριφύλλι» είναι ο τίτλος, αλλά το πώς θα μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.
Με τις φωνές των παικτών και του πάγκου του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το ματς. Στο 11΄ ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν είδε το αντικανονικό μαρκάρισμα του Γρομητσάρη στον Τσάβες, ενώ ο Αργεντινός έμπαινε με μέτωπο προς την εστία του Γιαννακόπουλου.
Ούτε φάουλ, ούτε κάρτα για τον αμυντικό της Κασσιόπης, με τον Τσάβες να ωρύεται... Εξι λεπτά μετά, όμως, ο Παπαδόπουλος είδε κανονικά το χέρι του Κουτρουμπή στην περιοχή και υπέδειξε σωστά το πέναλτι υπέρ των «Φαιάκων», που μετέτρεψε σε γκολ ο Επστάιν στο 18΄.
Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το 2-0, με την προβολή του Παμλίδη να σταματά στο δοκάρι του Βλαχοδήμου.
Οι «Πράσινοι» δεν είχαν καθόλου καλή ανάπτυξη και καθαρό μυαλό μετά το γκολ που δέχτηκαν, ωστόσο, έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες στη συνέχεια για να ισοφαρίσουν.
Η πρώτη στο 30΄ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Λουτσιάνο (30΄) να περνά άουτ, ενώ η δεύτερη σημειώθηκε στο 32΄, με το πλασέ του Χίλιεμαρκ να διώχνει ενστικτωδώς ο Γιαννακόπουλος και στο «ριμπάουντ» το σουτ του Λουντ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Με 10 παίκτες κάτω από τη μεσαία γραμμή και τους παίκτες του Ουζουνίδη να μη μπορούν να βρουν ρυθμό στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι κράτησαν σχετικά εύκολα το 1-0 στο πρώτο 45λεπτο.
Ακόμη χειρότερος ήταν ο Παναθηναϊκός στην επανάληψη παρά τις τρεις γρήγορες αλλαγές που έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Με πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές, ανύπαρκτη μεσαία γραμμή και «ξεκομμένους» επιθετικούς, οι «πράσινοι» δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία του Γιαννακόπουλου.
ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική